23è Minifestival de Música Independent de Barcelona

laboratorielectric
 El LABORATORI ELÈCTRIC del MINIFESTIVAL és un nou projecte per donar difusió i ajudar en tot el possible als grups i artistes emergents de Barcelona que han tocat o tocaran al nostre Minifestival de Música Independent. Des de la producció de videoclips per als grups fins a tota l´ajuda possible en la seva promoció. Si vols contactar o contractar a alguna de les bandes pots escriure’ns a minibarcelona@gmail.com i us posaren en contacte.
El LABORATORI ELÉCTRIC del MINIFESTIVAL es un nuevo proyecto para dar difusión y ayudar en todo lo posible a los grupos y artistas emergentes de Barcelona que han tocado o tocarán en nuestro Minifestival de Música Independiente. Desde la producción de videoclips para los grupos, hasta toda la ayuda posible en su promoción. Si quieres contactar o contratar a alguna de las bandas puedes escribirnos a minibarcelona@gmail.com y os pusieron en contacto.


ZELIG

Facebook   ·   Bandcamp  ·  Zelig/Minifestival

Tots els videoclips d´aquesta pàgina han esta produïts per l´Assocoació Minifestival de Música Independent de Barcelona diantre de les activistas del XXII Minifestival de Música Independent 2017.
Anuncis